HomePrograme corporateProgramele noastre »

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“Aceasta formare in coaching, metodologiile si practicile folosite sunt eficiente, orientate catre client si urmaresc respectarea standardelor de etica stabiliate de ICF. Uneltele si resursele sunt cu adevarat transformationale, creand independenta si incredere clientilor, dandu-le instrumente ...

Cathy McLellan, MA, CPC, Meyers Norris Penny, LLP

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Programele noastre

CLI-Romania, scoala de formare in coaching condusa de Master Coach Ramona Ioana Lacatus va ofera programe complete pentru corporatii in cele mai importante domenii de afaceri. Noi le numim seria programelor pentru o viata nobila

Excelenta in leadership 
Excelenta in leadership este adesea amenintata pe parcursul unei schimbari de directie, a unei schimbari in politica firmei sau a unei schimbari de viziune a organizatiei.

Aceste schimbari induc automat necesitatea ca leaderii sa acceseze un nivel superior in gandire. Iar acest proces poate fi dificil pentru unii oameni. Noi ii ajutam sa-l strabata usor si sigur printr-un program de excelenta in leadership si comunicare. . 

Succesul echipei 
Programul nostru de team building functioneaza pentru ca descopera cauzele fundamentale ale disfunctionalitatilor din cadrul echipei, eliminandu-le. Pentru totdeauna. Un dar pretios pentru angajatii dumneavoastra. 

Coeficientul starii de sanatate
Oamenii ocupati au nevoie de un corp, minte si suflet sanatoase pentru a avea eficienta la locul de munca. In programul ‘Coeficientul starii de sanatate’ veti invata sa aveti grija de corpul dumneavoastra, sa creati convingeri pozitive legate de corpul, mintea si sufletul  dumneavoastra si sa le ancorati in subconstient. .

Gandire pozitiva
Recunoscut de multi ca fiind instrumentul #1 in lume pentru stimularea gandirii pozitive, The Brain Walk® este folosit de mii de oameni in fiecare an pentru a-si rezolva problemele si a-si atinge obiectivele. In acest seminar despre gandirea pozitiva veti invata cum sa folositi The Brain Walk® in toate cele 7 domenii importante ale vietii dumneavoastra.

Stimularea inovatiei
Acest program revolutionar imbratiseaza conceptul conform caruia fiecare dintre noi posedam deja scanteia geniului. Trebuie doar sa aflam cum sa o aprindem! 

Excelenta in vanzari 
Inarmati cu instrumentele noastre premiate, menite sa inlature eventualele obstacole in cariera, specialistii din vanzari vor inregistra rezultate incredibile.

Managementul timpului 
Programul nostru de Excelenta in managementul timpului inlatura nesiguranta si va ofera solutii astfel incat sa:

  • Va puteti concentra 
  • Puteti stabili prioritati 
  • Puteti aborda prioritar proiecte dificile 
  • Stiti cum sa eliminati confuziile

Prevenirea situatiilor complexe
Multe companii se dau batute, incapabile sa solutioneze eficient probleme precum hartuirea sau abuzurile la locul de munca. Oferiti-le managerilor si echipelor de Resurse Umane niste instrumente foarte profunde de prevenire a situatiilor complexe. Si de solutionare a celor deja existente.

 

Ne puteti contacta direct la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   sau sunand la 004 0724 505 960 pentru mai multe informatii.