HomeFormare in coachingExplicarea metodologiilor »

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

“De la prima sesiune cu Ramona mi-am dat seama ca am de-a face cu un Maestru. Are o capacitate extraordinara de a asculta, si ma refer la a asculta mult dincolo de ce spune o anumita persoana. Intuitia ei este remarcabila. M-a provocat in absolut fiecare sesiune intrucat Ramona cu adevarat vrea...

Anna Mrozik, Professional Life Coach

Recomandam

      semnalplus.ro

       

Explicarea metodologiilor

Excelenta incepe prin intelegerea faptului ca obiceiurile si comportamentele noastre se schimba doar atunci cand exista o schimbare fiziologica in creier (conform studiilor facute de Candace Pert si alti savanti). Regasiti mai jos cateva din componentele Power Coaching® with Mind-Kinetics®:

1.     Intrebarile si procesele sunt construite sa acceseze consecutiv partea stanga si partea dreapta a creierului pentru a stimula o schimbarea fiziologica. Avand emotiile si temerile eliberate, energia potentiala se poate transforma acum in energie cinetica.

2.   Intrebarile si procesele incurajeaza gandirea bilaterala – abilitatea de a transfera cu usurinta accesul de la emisfera dreapta la cea stanga si invers pentru a gasi solutii rapide si usoare la provocarile si obiectivele din viata.

3.   Metodele si procesele ancoreaza in subconstient convingeri noi pozitive care sa le inlocuiasca pe cele neconstructive.

4.   Timp de secole, stiinta a recunoscut puterea culorii. De exemplu, prizonierii plasati in inchisori ai caror pereti sunt de culoarea rosie, pot deveni violenti. Asezati in camere de culoare verde pot deveni mai calmi. Metodele si procesele noastre folosesc eficient culorile pentru a stimula o schimbare fiziologica in celulele care se ocupa de procesul gandirii.

5.   Legile Universale ale comportamentului uman sunt de o importanta vitala pentru procesul Power Coaching. Incepem sa intelegem de ce facem anumite lucruri. Ne oprim din a ne mai invinovati pe noi insine si pe ceilalti. Aceste legi sunt strategic amplasate in cadrul metodologiilor pentru a crea o schimbare fiziologica.

6.   In cadrul procesului PCMK sunt integrate cele peste 76 de valori ale umanitatii. Valorile spirituale precum cinstea, curajul, increderea si discernamantul ne permit sa accesam partea dreapta a creierului pentru a intelege mai profund cine suntem si a vedea maretia din noi. 

In esenta, Mind-Kinetics ne aduce succes enorm in toate domeniile vietii pentru ca aceste metodologii creaza o schimbare in gandirea noastra la nivelul celular. Aceste metode sunt unice si distractive!

Trebuie sa experimentati ca sa puteti crede.

Ne puteti contacta la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  sau 004 0724 505 960 sau ne puteti trimite intrebarile dvs.si vom fi incantati sa va oferim informatii suplimentare, inclusiv detalii despre intregul program si multiplele posibilitati pentru certificarea dumneavoastra in coaching ca Executive Coach, Business Coach sau Life Coach. 


PCMK, Logo CLI, Power Coaching®, Power Coach®, The Brain Walk®, Mind-Kinetics®, Certified Power Coach®, Professional Power Coach® si Master Power Coach® sunt marci si/sau marci inregistrate ale Coaching and Leadership International Inc. (CLI). Folosirea acestor marci este limitata de politicile adresate Power Coachilor instruiti de CLI.