Home

Newsletter

Abonati-va la newsletter

Testimoniale

"In urma experientei de Exectutive Coaching : imi motivez mai bine angajatii, am instrumente pentru a rezolva conflicte si invat sa fiu un lider care isi foloseste intreaga capacitate a creierului in procesul de gandire."

Toby Schneider, Executive Director, Guv. Alberta

Recomandam

      semnalplus.ro

       

 

La inceputul secolului 21 coachingul este a doua industrie din lume ca viteza de crestere dupa IT. Un motiv al acestei evolutii extraordinare il reprezinta rezultatele pe care oamenii si companiile le obtin prin coaching. Studiile recente au dovedit ca trainingul combinat cu coachingul reprezinta cea mai eficienta si utila investitie in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor.

Wisdom Coaching detine o licenta exclusiva pentru Romania din partea Coaching and Leadership International Inc (CLI), liderii mondiali in formarea si certificarea in coaching pentru corp, minte si suflet atat pentru Life Coaching cat si Business Coaching.

Partenerii nostri, CLI, au investit ani de zile in cercetarea puterii mintii umane si astfel au dezvoltat Stiinta Mind-Kinetics care sprijina oamenii sa inteleaga cu adevarat de ce fac ceea ce fac. Aceasta stiinta le permite clientilor sa faca o transformare pozitiva permanenta in modul lor de a gandi si de a actiona. Mind-Kinetics este “piesa lipsa” pentru maximizarea performantei umane. Aceasta stiinta pune literalmente creierul in miscare. Transforma gandurile, cuvintele si actiunile neconstructive intr-unele permanent pozitive. Rezultatele obtinute prin aceste instrumente unice in lume sunt extraordinare.

Recunoasterea internationala sta marturie pentru valoarea acestor instrumente de coaching si leadership. Co-presedintele CLI, Betska K-Burr a primit in 2010 'The Pride of HR Profession Award' - “Premiul mandria profesiei de resurse umane” la cea mai mare reuniune mondiala a specialistilor in HR, precum si alte premii de excelenta pentru inovatie in industria de coaching si resurse umane.

Acest website furnizeaza informatii vaste pentru cei interesati de dezvoltare personala si pentru persoanele interesate sa obtina o certificare in coaching pentru a profesa ca Life Coach, Executive Coach sau Business Coach. Leaderii din corporatii care cauta instrumente complexe de leadership vor gasi detalii despre programele noastre de prosperitate, Executive Coaching & Coaching pentru echipe si vor fi incantati de instrumentele noastre specializate de sporire a performantelor.

Liderii din corporatii pot beneficia de programele noastre: Excelenta in leadership, Succesul echipei, Coeficientul starii de sanatate, Gandirea pozitiva, Stimularea inovatiei, Excelenta in vanzari, Managementul timpului, Prevenirea situatiilor complexe. Apasati aici pentru mai multe informatii.

 

Daca sunteti coach, trainer, consultant, psiholog sau o companie care activeaza in domeniul resurselor umane, al dezvoltarii personale si organizationale si sunteti interesat sa va extindeti oferta adresata clientilor dumneavoastra, va invitam sa vizitati sectiunea Colaborare si sa discutati cu noi optiunile pe care le aveti.